Adres

Kerkstraat,
1621 CW Hoorn

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Parket Schuren & Lakken

085 - 1301 477offerte aanvragen

Laat uw parket schuren en lakken voor een verbluffend resultaat

Parket schuren en lakken

Een parket of houten vloer betekent zeker en vast een meerwaarde voor de look en feel van uw woning of bedrijfspand. Maar zo’n vloer vraagt in ruil wel nogal wat tijd, energie en aandacht voor onderhoud en eventuele herstellingen. Doe een beroep op een parketschuurspecialist voor schuren en lakken om altijd het beste uit uw vloer te halen!

Een van de populairste behandelingen bij het onderhouden van houten vloeren of parket, is schuren en lakken. Deze aanpak kan, als ze op professionele wijze is uitgevoerd, uw houten vloer duurzamer, mooier én veiliger maken. Waarom is uw parket schuren en lakken nu precies zo’n goed idee voor uw vloer? En waarom zou u het werk door een professional, zoals Parket Schuren Hoorn, moeten laten doen?

Uw parket schuren en lakken: vertrouw op Parket Schuren Hoorn!

Steeds meer mensen kiezen voor een parket of mooie houten vloer als basis voor hun interieur, en dat heeft enkele goede redenen. Eerst en vooral oogt een houten vloer erg gezellig en stijlvol, zelfs in een relatief moderne setting. Daarbij gaat parket erg lang mee, is het relatief eenvoudig te plaatsen en voegt het ook waarde toe aan uw woning.

Onderhoud is natuurlijk belangrijk om uw vloer in topconditie te houden. Uw parket schuren en lakken is hiervoor perfect. Wat zijn nu de voordelen van deze methode? Hieronder vindt u een duidelijk overzicht met meer informatie!

1. Een effen vloer is er twee waard

Niets vervelender en vervelender om op te kijken dan een vloer die vol zit met oneffenheden, kapotte stukjes en andere vormen van schade. Het schuren van een vloer kan dergelijke problemen echter heel snel verhelpen door het oppervlak weer egaal te maken. Een specialist als de Schuur Expert gaat te werk met zowel fijne als grove schuurmaterialen, waardoor zowel kleine als grotere oneffenheden worden weggewerkt.

2. Uw vloer beschermen tegen méér schade

Na het schuren kan de vloer ook door een professional gelakt worden. Het aanbrengen van een laklaag op uw houten vloer of parket is vooral interessant aangezien het het oppervlak van de vloer beschermt tegen veelvuldig gebruik. Lak vormt als het ware een beschermende laag op het hout zelf, waardoor er een soort van buffer bestaat. Het gevolg? De vloer eronder wordt veel minder snel beschadigd!

3. Duurzaamheid is troef, ook voor uw vloer

Daarbij zorgt het schuren en lakken van uw houten vloer of parket ook voor een hogere duurzaamheid. Juist doordat de laklaag het hout beschermt tegen schade en slijtage, zult u minder snel kosten hebben aan het onderhoud, herstellen of vervangen van de vloer. Op die manier bespaart u op de lange termijn heel wat geld en energie, en neemt de waarde van uw woning ook toe.

4. Een stijlvolle vloer voor een gezellige woning

Ten slotte is uw houten vloer schuren en lakken ook een goede manier om uw woning er meteen gezelliger en moderner uit te laten zien. De combinatie van een egaal oppervlak en een licht glanzende laklaag zorgen ervoor dat uw interieur net ietsje strakker en nieuwer oogt. Of u nu een landelijke, industriële of moderne look nastreeft, schuren en lakken is de oplossing.

Vertrouw op de service van uw parketschuurspecialist

Welke behandeling u ook laat doen, de ingreep van een professional als de Parket schuren Hoorn is altijd welkom. Het behandelen en onderhouden van een vloer is een werk waar heel wat bij komt kijken: van voorbereiding tot keuze van het juiste gereedschap, voorzichtig te werk gaan en opruim achteraf, het zijn allemaal zaken die u best aan een ervaren specialist over laat.

Naast uw parket schuren en lakken is ook parket schuren en oliën een optie. Uw houten vloer laten schuren en oliën is vooral interessant als u de natuurlijke tint en structuur van de vloer wilt behouden; olie dringt immers tot diep inzet materiaal door en vormt daardoor geen zichtbare laag op het oppervlak van de vloer. Ook kunt u uw parket olie kleuren, waardoor deze toch een iets andere teint krijgt. Kortom, zowel parket schuren en lakken als parket schuren en oliën bieden tal van voordelen voor uw interieur!

Uw parketschuurspecialist: ervaring en deskundigheid in één

Welke wensen en verwachtingen u ook heeft bij het laten vernieuwen of onderhouden van uw vloer, uw specialist kan u helpen. Naast een nauwgezette, professionele aanpak helpen ook 25 jaar ervaring bij het creëren van een vloer die mooi oogt, lang meegaat en daarbij perfect bij uw woning past. Ten slotte zijn parket schuren en lakken en andere behandelingen mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u uw eigen woning een nieuwe look geven of bent u op zoek naar een goede behandeling voor uw bedrijfsparket? Alles kan bij uw specialist, bedreven in het schuren van houten vloeren!

Bel me terug

Wilt u door ons terug gebeld worden laat uw contact gegevens achter en wij nemen contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om uw vlOER WEER ALS NIEUW TE MAKEN

NEEM CONTACT MET ONS OP