Adres

Kerkstraat,
1621 CW Hoorn

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Parket Schuren

Parket schuren

Niets zo aangenaam als een parket of houten vloer verzorgd, mooi en nieuw oogt. Natuurlijk kan dat niet voor altijd zo blijven! Door veelvuldig gebruik is het mogelijk dat het oppervlak van de vloer beschadigd wordt. En dat is iets wat u zo snel mogelijk moet oplossen! Gelukkig is er de Schuur Expert, uw parketschuurspecialist, die het probleem kan oplossen.

Van parket schuren en oliën tot parket schuren en lakken, alles is mogelijk als u vertrouwt op onze service. Uw houten vloer laten schuren is echter geen eenvoudige opdracht: er komen heel wat nauwkeurigheid, kennis en kunde bij kijken. Dat is dan ook waarom wij dit werk graag voor u doen. Het resultaat? Uw parket vloer ziet er weer stralend uit.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen en vraag advies bij uw specialist om het beste uit uw vloer te halen. Lees voor meer info gerust verder!

Waarom uw parket schuren zo’n goed idee is…

Een parket of houten vloer voegt ongetwijfeld iets toe aan elk interieur. De ruimte ziet er gezelliger, warmer en chiquer uit. Daarbij gaat parket lang mee en is het relatief gemakkelijk te onderhouden. Een ander voordeel is dat er veel mogelijkheden zijn qua kleur en design. Op die manier kunt u zelf kiezen welke uitstraling uw vloer heeft!

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat een houten vloer of parket niet kan aftakelen. Zowel acute schade door de val van een zwaar object als slijtage zijn een ware bedreiging voor uw vloer. Uw houten vloer laten schuren is in dat geval de oplossing. En daarvoor schakelt u best een professional in, zoals parketschuurspecialist Schuur Expert!

Wij bieden verscheidene behandelingen voor uw houten vloer. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

1. Uw parket schuren

Uw parket schuren is een van de beste manieren om oneffenheden uit de vloer te halen. Dankzij allerhande schuurmateriaal, van manueel tot mechanisch, wordt de vloer weer egaal. Oneffenheden zorgen ervoor dat de vloer ouder maar ook minder mooi oogt. Door parket schuren stralen uw vloer én uw interieur dus weer klasse uit!

Uw specialist gaat zorgvuldig te werk bij uw parket schuren. Eerst worden grove oneffenheden weggewerkt, en dan de kleinere. Het resultaat is dat de vloer uiteindelijk weer mooi egaal oogt!

2. Uw parket schuren en oliën

Uw parket schuren en oliën is vooral interessant als u de vloer beter wilt beschermen tegen slijtage. Olie is relatief goedkoop, en het kan gemakkelijk aangebracht worden. Daarbij dringt de olie in het hout door, waardoor deze van binnenuit is beschermd. De vloer oogt dankzij olie verzorgd, maar toch natuurlijk. Een ander voordeel is dat er gemakkelijk wat pigment kan worden toegevoegd. Op die manier kunt u dus ook de look en feel van de vloer aanpassen!

Ook biedt uw parket schuren en oliën als voordeel dat eventuele beschadiging plaatselijk bijgewerkt kan worden. Op die manier vormt plaatselijke slijtage geen enkel probleem meer!

3. Uw parket schuren en lakken

Ten slotte is ook uw parket schuren en lakken een optie. Het toepassen van lak is vooral een goed idee als u de vloer een glans wilt geven. De lak vormt een extra laag bovenop het hout. Hierdoor ziet de vloer een strakker en moderner uit. Daarbij is lak uiterst goed bestand tegen vuil, vocht en vlekken. Zowel vanbinnen als vanbuiten!

Een ander belangrijk voordeel van uw parket schuren en lakken is dat de vloer snel weer beloopbaar wordt. Na slechts een korte droogperiode kan de vloer dus weer gebruikt worden. Als laatste heeft een vloer met laklaag relatief weinig onderhoud nodig. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Uw parket schuren, dat doet heel wat voor uw interieur!

Een parket of houten vloer schuren mag op het eerste zicht misschien niet zo belangrijk lijken. Toch voegt het professioneel behandelen van uw vloer heel wat toe aan uw interieur. Welke aanpak u ook verkiest, door een deskundige werkwijze kunt u zeker zijn van een prachtig resultaat. Parketschuurspecialist Schuur Expert weet van wanten, en weet precies welke aanpak nodig is voor uw vloer. Op basis van soort hout, omvang, staat van de vloer en uw wensen wordt een oplossing geboden. Zo zijn we zeker dat uw verwachtingen ook realiteit worden!

Naast een professionele aanpak kunt u bij ons ook zeker zijn van de meerwaarde van ervaring. Wij staan reeds 25 jaar in het vak, en weten dus precies hoe we uw vloer het beste kunnen opfleuren. Ten slotte bieden wij onze service aan zowel bedrijven als particuliere woningen. Beide omgevingen hebben nood aan een vloer die comfort uitstraalt en verzorgd oogt. Dat kan natuurlijk alleen als deze regelmatig wordt onderhouden – en eventueel geschuurd! Vertrouw op uw specialist, en voor u het weet ziet uw houten vloer er weer als nieuw uit!

Bel me terug

Wilt u door ons terug gebeld worden laat uw contact gegevens achter en wij nemen contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om uw vlOER WEER ALS NIEUW TE MAKEN

NEEM CONTACT MET ONS OP