Adres

Kerkstraat,
1621 CW Hoorn

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Parket Schuren en Oliën

085 - 1301 477Offerte aanvragen

Parket Schuren en Oliën

Parket schuren en oliën

Wilt u dat uw vloer er weer verzorgd en mooi uitziet? Dan is uw parket schuren en oliën misschien wel een goed idee! Het schuren en oliën van uw vloer is de beste oplossing om uw interieur wel nieuw leven in te blazen. Maar het is een werk dat u best niet zelf doet, en over laat aan een professional. Parketschuurspecialist Schuur Expert kan u helpen!

Wat de oorzaak ook mag zijn, een vloer kan altijd beschadigd worden of slijten. Een zwaar object dat is gevallen of gewoon veelvuldig word gebruikt, het zijn allemaal mogelijkheden. Hoe dan ook moet een dergelijk probleem zo snel mogelijk worden aangepakt. Enkel daardoor kan de schade opgelost worden én toekomstige slijtage worden vermeden.

Vertrouw op parketschuurspecialist Schuur Expert om uw vloer de aandacht te geven die hij verdient. Wilt u uw parket schuren en oliën of een andere behandeling laten doen? Ontdek dan onze service en laat u helpen!

Wat hebben wij bij Schuur Expert zoal te bieden?

Een geschuurde vloer is er twee waard, daar kunt u van op aan. Maar uw parket schuren en lakken of parket schuren en oliën zijn niet bepaald eenvoudige opdrachten. Er zijn een ervaren hand, inzicht en kennis van zaken voor nodig. Zeker als u wilt dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet.

De service van uw parketschuurspecialist gaat ver, waardoor wij elke situatie en vloer aankunnen. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden, alsook meer informatie!

Laat uw parket schuren en oliën op professionele wijze!

Uw parket schuren en oliën is één van de beste behandelingen die u kunt laten doen. Zowel de duurzaamheid als de uitstraling van uw vloer verbeteren er drastisch door. Maar hoe werkt die behandeling precies en wat zijn de voordelen?

Eerst en vooral wordt uw vloer zorgvuldig geschuurd door middel van manueel of elektrische schuurgereedschap. Afhankelijk van de staat van de vloer, de omvang van de schade en het soort hout moet een ander materiaal gebruikt worden. Doorgaans worden eerst grove oneffenheden weggewerkt en pas daarna de kleinere. Een werk waar heel wat geduld bij komt kijken, maar het resultaat is een prachtige, verzorgde vloer.

Zodra de houten vloer is geschuurd, kan er een nabehandeling worden uitgevoerd. Een van de populairste keuzes is de houten vloer laten oliën. Het aanbrengen van een olielaag biedt heel wat voordelen:

 

  • Uw vloer is zowel vanbinnen als vanbuiten goed beschermd tegen schade en vuil. De olie dringt diep in het hout door, en daardoor gaat het hout langer mee.
  • Uw vloer ziet er nieuwer uit. Olie zorgt voor een lichte, matte laag op het oppervlak van de vloer. Hierdoor kan zelfs een oudere vloer er een stuk nieuwer uitzien!
  • Uw vloer kan goedkoop behandeld worden. De olie en het aanbrengen ervan kosten helemaal niet veel. Zo krijgt u voor weinig geld toch nog een mooie, verzorgde vloer.
  • Uw vloer kan ook naderhand nog bijgewerkt worden. Het aanbrengen van een olielaag laat toe om plaatselijke schade te verhelpen.
  • Uw vloer blijft zijn natuurlijke structuur behouden. Olie vormt geen extra laag bovenop de vloer. Hierdoor blijven de originele kleur, structuur en feel van het hout behouden!
  • Uw vloer kan bijgewerkt worden met een extra kleurtje. U kunt uw vloer ook laten parket olie kleuren, door middel van een extra pigment. Het is dus mogelijk om de originele kleur van het hout te veranderen, voor een nieuwe look!

De voordelen van uw houten vloer laten schuren en oliën gaan nog veel verder. Zeker als u het werk over laat aan uw specialist, voldoet het resultaat hoe dan ook aan uw verwachtingen. Naast parket schuren en oliën is het echter ook mogelijk om uw parket te laten schuren en lakken. Hieronder leest u daar mee over!

Uw parket schuren en lakken, wat zijn de voordelen?

Naast een houten vloer laten schuren en oliën, kiezen heel wat mensen ook voor lak. Het aanbrengen van lak op het hout van uw vloer zorgt voor een optimale bescherming tegen vocht, vuil en vlekken. Daarbij geeft lak de vloer een extra moderne uitstraling. Dit komt doordat de lak als het ware een extra laag vormt op het hout.

De laklaag is daarbij uiterst duurzaam en sterk, en het parket heeft naderhand heel weinig onderhoud nodig. Ten slotte kan de vloer al kort na behandeling weer gebruikt worden, doordat lak snel droogt. Kortom, ook uw parket schuren en lakken is een goede oplossing om uw vloer als nieuw te maken!

Vertrouw op uw specialist voor parket schuren Hoorn

Bent u overtuigd van wat wij u als parket schuur specialist kunnen bieden? Vertrouw dan op onze 25 jaar ervaring: laat uw houten vloer thuis of op het werk door een échte professioneel behandelen!

Bel me terug

Wilt u door ons terug gebeld worden laat uw contact gegevens achter en wij nemen contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om uw vlOER WEER ALS NIEUW TE MAKEN

NEEM CONTACT MET ONS OP